Nodesk

Aalto Energia | Sähköyhtiöiden vertailu

Aalto Energia
Osoite: Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki (postiosoite)
Puhelinnumero: 09-2312 1000
Kotisivut: https://aaltoenergia.com
Perustamisvuosi: 2023

Esittelyssä Aalto Energia

Aalto Energia

Aalto Energia on vuonna 2023 aloittanut uusi sähkönmyyntiyhtiö, joka pyrkii ravistelemaan ja uudistamaan energia-alaa.

Yhtiö, joka on yksityisomistuksessa, erottuu siitä, että useimmat sähköyhtiöt ovat kuntaomisteisia. Aalto Energia on pieni toimija alalla ja keskittyy yksinomaan sähkösopimusten myyntiin, sillä sillä ei ole omaa energiantuotantoa.

Aalto Energia tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisesti hinnoiteltuja pörssisähkösopimuksia ja yleissähkösopimuksia. Yhtiön perustajat havaitsivat vuonna 2022 sähkömarkkinan jäykkyyden ja reagoivat vuoden 2023 sähkön hintojen muutoksiin perustamalla yhtiön, joka tuo alalle uusia toimintamalleja.

Yhtiön tarina alkoi havainnosta, että markkinoilla vallitsi tarve tervetulleelle kilpailulle ja asiakaspalvelun parantamiselle. Aalto Energian taustalla on kokeneita yrittäjiä ja vakaata rahoitusta. Yhtiö korostaa sivustollaan pitkäaikaisten asiakassuhteiden merkitystä ja pyrkimystään kasvaa vakaasti ja pitkäjänteisesti.

Koska Aalto Energia on markkinoilla uusi toimija, ei siitä ole vielä paljon pitkäaikaisia kokemuksia. Alkuvaiheen asiakaspalautteet ovat kuitenkin olleet positiivisia, ja yhtiö on herättänyt huomiota energiamarkkinoilla. Aalto Energia on maininnut mahdollisuuden listautua pörssiin tulevaisuudessa.