Nodesk

Käyttöehdot

Sähkösopimustilausten Käyttöehdot

  1. Palvelun Kuvaus: Nodesk.fi tarjoaa maksuttoman palvelun, jossa kuluttajat voivat vertailla ja osin tehdä sähkösopimuksia. Tämä palvelu on MoshBit Oy:n hallinnoima.
  2. Rooli ja Vastuu: MoshBit Oy eikä Nodesk.fi ei ole sähkönmyyjä eikä osallistu sähkösopimusten solmimiseen. Sähkösopimukset tehdään suoraan sähköyhtiöiden kanssa.
  3. Sopimusten Solmiminen: Kun teet sähkösopimuksen palvelumme kautta, hyväksyt sekä meidän että valitsemasi sähköyhtiön ehdot, ja vakuutat antamasi tiedot paikkansa pitäviksi.
  4. Tilausprosessi: Sopimustiedot välitetään sähköyhtiölle, joka käsittelee tilauksen. Emme vastaa sähköyhtiön käsittelyajoista.
  5. Tietojen Käyttö: Kerätyt tiedot käytetään ainoastaan sähkösopimuksen toimeenpanemiseen ja sivuston kehittämiseen, eikä markkinointiin ilman suostumustasi.
  6. Riita-Asiat: Emme ole osapuolena mahdollisissa riita-asioissa sähköyhtiön kanssa. Peruutukset tulee tehdä suoraan sähköyhtiölle.
  7. Tietojen Ajantasaisuus: Pyrimme pitämään tiedot ajan tasalla, mutta emme vastaa mahdollisista virheellisistä tiedoista. Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa on lisätietoa henkilötietojen käsittelystä.
  8. Vastuuvapaus: Emme takaa, että sivustomme sähkösopimukset ovat markkinoiden halvimpia. Emme myöskään vastaa mahdollisista taloudellisista menetyksistä.
  9. Muut Ehdot: Voimme muuttaa näitä ehtoja ja päivittää ne sivustollamme. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa ajantasaiset tiedot.
  10. Hyväksyntä: Tilatessasi sähkösopimuksen hyväksyt nämä ehdot sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.

Tämä versio tiivistää alkuperäiset ehdot, säilyttäen niiden keskeiset asiat ja merkityksen.