Nodesk

Loiste Oy | Sähköyhtiöiden vertailu

Osoite: PL 5, 87101 Kajaani
Puhelinnumero: 0800 9 2000
Kotisivut: https://loiste.fi/
Perustamisvuosi: 2013

Esittelyssä Loiste Oy

Loiste Oy on 2013 perustettu yhtiö jonka juuret ulottuvat 1900-luvun alkuun. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kajaanissa, joka on myös sen kotipaikka. Sieltä käsin Loiste toimittaa sähköä koko Suomeen omistamiensa ja hallinnoimiensa Kainuussa sijaitsevien voimalaitosten kautta. Yritys työllistää noin 75 henkilöä ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita.

Asiakkaat voivat valita Loisteen tarjoamista sähkösopimuksista joko määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen ja valita kiinteän tai markkinahintaisen tariffin. Loiste tarjoaa myös kaukolämpöä, joka sopii eri ikäisten ja tyyppisten kiinteistöjen lämmittämiseen ja on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden elämäntapoja.

Vastuullinen energiantuotanto on yksi Loiste Oy:n keskeisistä strategioista. Yhtiön tavoitteena on tuottaa luotettavaa ja laadukasta energiaa, joka edistää kestävää tulevaisuutta. Kaukolämmön hinnoittelu koostuu liittymismaksusta, perusmaksusta ja energiamaksusta käytön mukaan.

Loiste tarjoaa myös vihreää kaukolämpöä, joka tällä hetkellä on saatavilla vain Kajaanissa ja tuotetaan Lumi-datakeskuksen hukkalämmöstä. Lisätietoja tästä palvelusta saa asiakaspalvelusta.

Lisäksi Loiste tarjoaa laitteiston kuntotarkastuksia, joilla voidaan ehkäistä vikoja ja huoltotarpeita, säästää yllättäviltä kustannuksilta ja välttää lämmönjakelun keskeytyksiä. Yli 10 vuotta vanhat laitteet suositellaan tarkastettavaksi säännöllisesti.

Kajaanilaiset asiakkaat voivat valita sekasähkön tai ympäristöystävällisemmän, uusiutuviin energialähteisiin perustuvan vaihtoehdon. Loiste on sitoutunut tukemaan Suomen tavoitetta saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Yhtiö omistaa osuuksia Kainuun Voiman sähköntuotannossa, mukaan lukien Kajaaninjoen vesivoimalaitokset ja Kajaanin höyryvoimalaitos, sekä osuuksia tuulivoimassa. Asiakkaita kannustetaan valitsemaan yhä enemmän puhtaasti tuotettua energiaa, ja tulevaisuudessa Loiste aikoo investoida entistä enemmän tähän suuntaan.