Nodesk

Paneliankosken Voima Oy | Sähköyhtiöiden vertailu

Osoite: Mäkiläntie 7, 27430 Panelila
Puhelinnumero: (02) 838 6100
Kotisivut: https://paneliankoskenvoima.fi/
Perustamisvuosi: 1912

Esittelyssä Paneliankosken Voima Oy


Paneliankosken Voima Oy on toiminut jo vuodesta 1912 lähtien ja on asiakkaidensa omistama energiayhtiö. Yhtiö myy sähköä Eurassa ja Eurajoella omien verkkojensa kautta, ja sen toimipiste sijaitsee Paneliassa. Asiakkaita yhtiöllä on noin 9 600. Yhtiön hallinnassa on kaksi vesivoimalaitosta: Panelian ja Eurajoen Pappilankosken laitokset.

Yhtiö työllistää 23 henkilöä ja noudattaa toiminnassaan ympäristö-, laatu-, turvallisuus- ja energiastandardeja. Paneliankosken Voima hyödyntää paikallistuntemustaan sekä palvelutarjonnassaan että asiakaspalvelussaan, ja tekee yhteistyötä lähialueiden sähköyhtiöiden kanssa varmistaakseen jatkuvan ja luotettavan sähkönjakelun.

Paikallisuus ja asiakastyytyväisyys ovat yhtiön keskeisiä arvoja. Yhtiön tuottamasta sähköstä noin neljä prosenttia tulee omista vihreistä voimalaitoksista. Loput sähköstä koostuvat 43 %:sti ydinvoimasta ja 47 %:sti fossiilisista polttoaineista. Paneliankosken Voima tarjoaa lisäksi aurinkopaneelipaketteja avaimet käteen -periaatteella.