Nodesk

Vaasan Sähkö Oy | Sähköyhtiöiden vertailu

Vaasan Sähkö
Osoite: Kirkkopuistikko 0, 65100 Vaasa
Puhelinnumero: (06) 324 5750
Kotisivut: https://www.vaasansahko.fi
Perustamisvuosi: 1897

Esittelyssä Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö Oy, perustettu vuonna 1892, on pääosin Vaasan kaupungin omistama energiayhtiö, joka on mukana rakentamassa Suomen sähkömarkkinoita yli 125 vuotta. Yhtiö tarjoaa sähkönsiirtoa ja -myyntiä sekä muita energiapalveluja, kuten kaukolämpöä, ja sen tuotevalikoimaan kuuluvat yleissähkö, yösähkö, kausisähkö ja tuulisähkö. He ostavat myös ylijäämäenergiaa markkinahintaan.

Vaasan Energian lämpö tuotetaan pääasiassa bio- ja jäte-energialla, ja kesäisin lähes kokonaan jäte-energialla. Heidän laitoksensa Vaasassa tuottaa samanaikaisesti lämpöä ja sähköä energiatehokkuuden maksimoimiseksi.

Yhtiö on ollut osa Vaasan kaupungin historiaa alusta asti, tavoitteenaan valaista kaupungin kadut. Vuosien saatossa Vaasan Sähkö on kehittynyt osaavaksi energia-alan yritykseksi, joka toimittaa ympäristöystävällistä sähköä koko Suomeen.

Vaasan Sähkö Oy:n sähkösopimukset tarjoavat asiakkaille erilaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin ja kulutustottumuksiin. Heidän kaukolämpönsä, tuotettuna pääosin uusiutuvilla energiamuodoilla, on tehokas lämmitysratkaisu erilaisiin kiinteistöihin. Lisäpalveluna yhtiö tarjoaa sähköliittymiä, joiden lisätietoja on saatavilla heidän verkkosivuillaan.