Nodesk

Äänekosken Energia Oy | Sähköyhtiöiden vertailu

Äänekosken Energia
Osoite: Kotakennääntie 31, 44100 Äänekoski
Puhelinnumero: (020) 632 3800
Kotisivut: https://www.aanekoskenenergia.fi/
Perustamisvuosi: 1993

Esittelyssä Äänekosken Energia Oy

Äänekosken Energia


Äänekosken Energia Oy, joka on Äänekosken kaupungin omistuksessa, on erikoistunut uusiutuvaan energiaan. Yhtiö myy pääosin vesivoimalla, tuulivoimalla ja orgaanisilla energialähteillä tuotettua sähköä, mikä on paikallisesti tuotettua ja tarjoaa kuluttajille selkeän kuvan sähkön tuotantotavasta.

Lisäksi Äänekosken Energia ylläpitää sähköverkkoa, hallinnoi vesihuoltoa ja kaukolämpöjärjestelmiä Äänekosken alueella ja sen lähikunnissa. Yhtiö hoitaa vesi- ja viemäriverkoston ylläpidon ja korjaukset sekä vastaa juomaveden laadusta ja runkolinjojen kunnossapidosta.

Yhtiön tavoitteena on tarjota edullista ja ympäristöystävällistä sähköä asiakkailleen. He ovat rekisteröineet “Maalaisjärkisähkö” -tavaramerkin, joka kuvastaa heidän sitoutumistaan edulliseen ja ekologiseen energiaan. Tämä sähkö tuotetaan pääosin vesivoimalla, mikä mahdollistaa sen kilpailukykyisen hinnoittelun.

Äänekosken Energia tarjoaa asiakkailleen erilaisia sähkösopimuksia, mukaan lukien määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia vaihtoehtoja. Pörssisähkö sopii niille, jotka haluavat seurata sähkönkulutustaan ja maksaa sen mukaan. Kotiseutusähkö on vaihtoehto niille, jotka haluavat varmuutta hinnoittelussa.

Yhtiö on vuosien varrella laajentanut toimintaansa monipuolisesti tarjoamaan eri palveluita, kuten sähköautojen latauspisteiden asennusta.