Nodesk

Enefit Oy | Sähköyhtiöiden vertailu

Osoite: Lemminkäisenkatu 14-18 A, 20520 Turku
Puhelinnumero: (09) 7479 0747
Kotisivut: https://www.enefit.fi/
Perustamisvuosi: 1939

Esittelyssä

Enefit Oy, joka on Eestin valtion omistama kansainvälinen energiayhtiö, toimii pääkonttorillaan Turussa ja tarjoaa sähköä koko Suomeen. Yhtiö on Viron suurin energiatoimija ja palvelee asiakkaita useissa maissa, mukaan lukien Suomessa, Virossa, Puolassa, Ruotsissa, Latviassa ja Liettuassa. Sen noin 20 tytäryhtiötä työllistävät yli 6 000 henkilöä maailmanlaajuisesti.

Vaikka Enefit on Suomen markkinoilla pienempi toimija, sillä on laaja valikoima sähkösopimuksia, mukaan lukien määräaikaiset kiinteät sopimukset ja erilaiset pörssisähkövaihtoehdot.

Yhtiön toimintaperiaatteisiin kuuluu kestävä kehitys ja ympäristön huomioon ottaminen. Enefit tuottaa sähköä uusiutuvista energialähteistä kuten vesivoimasta, tuulivoimasta, aurinkoenergiasta ja bioenergiasta, ja tämä linjaus on erityisen vahva Suomen toiminnoissa.

Digitaalisten kanavien ja alustojen hyödyntäminen on Enefitille tärkeää, mikä ilmenee heidän älypuhelinsovelluksessaan, Enefit Mobilessa. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat seurata sähkönkulutustaan lähes reaaliaikaisesti ja tunnin välein päivittyvien tietojen avulla tunnistaa, mitkä toiminnot kuluttavat eniten sähköä ja miten omaa kulutusta voi vähentää tehokkaimmin.