Nodesk

KSS Energia Oy | Sähköyhtiöiden vertailu

Osoite: Hovioikeudenkatu 3, Kouvola
Puhelinnumero: (05) 8851 830
Kotisivut: http://www.kssenergia.fi/
Perustamisvuosi: 1909

Esittelyssä KSS Energia Oy

KSS Energia, entiseltä nimeltään Kouvolan Seudun Sähkö, on monipuolinen sähköyhtiö, joka toimii koko Suomessa.

Yhtiö erottuu kilpailukykyisillä hinnoillaan ja laajalla palveluvalikoimallaan. KSS Energia ei ainoastaan myy sähköä, vaan tarjoaa myös muita energiapalveluita kuten maakaasua ja kaukolämpöä.

Asiakkaat voivat valita sähkösopimuksensa monipuolisesta valikoimasta, jossa on erilaisia hinnoittelu- ja tuotantovaihtoehtoja.

KSS Energia tuottaa sähköä Kouvolan alueella käyttäen vesivoimaa, biopolttoaineita ja maakaasua.

Yhtiö on myös mukana tuulivoimaprojekteissa, omistaen osuuksia Etelä-Kymenlaakson ja Etelä-Pohjanmaan tuulivoimapuistoista, mikä korostaa sen sitoutumista uusiutuvan energian käyttöön.

Asiakasokemuksia

KSS Energia, perustettu vuonna 1992, on kouvolalainen sähköyhtiö, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja hyvästä asiakaspalvelustaan.

Kuten muillakin sähköyhtiöillä, myös KSS Energia joutui nostamaan sähkön hintoja vuonna 2022 vallinneen markkinatilanteen vuoksi. Tämä on aiheuttanut sekä positiivisia että negatiivisia asiakaskokemuksia.

KSS Energian osalta monet asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä yhtiön luotettavuuteen ja asiakaspalvelun laatuun. Toisaalta, kuten yleistä sähköyhtiöissä, joitakin asiakkaita on huolettanut hintojen nousu, erityisesti toistaiseksi voimassa olevien sopimusten osalta.

On tärkeää huomata, että sähköyhtiöillä on oikeus muuttaa näiden sopimusten hintoja annettuaan asiakkaille kuukauden varoitusajan.

KSS Energia on kokonaisuudessaan luotettava kumppani sähköenergian tarjoajana, mutta asiakkaan on hyvä olla tietoinen ja tutustua huolellisesti yhtiön sopimusehtoihin ja hintoihin.