Nodesk

Kymenlaakson Sähkö Oy | Sähköyhtiöiden vertailu

Kymenlaakson Sähkö
Osoite: Yhdystie 7, PL 9, 47201 Elimäki
Puhelinnumero: (05) 7780 500
Kotisivut: https://www.ksoy.fi/
Perustamisvuosi: 1918

Esittelyssä Kymenlaakson Sähkö

Kymenlaakson Sähkö


Kymenlaakson Sähkö Oy on yli kuusikymmentä vuotta toiminut suomalainen energiayhtiö, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa. Yhtiön sähköverkosto kattaa Kymenlaakson, Itä-Suomen, Itä-Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueet, ja lisäksi he myyvät sähköä koko Suomen laajuisesti.

Tämä konserni, joka on kymmenen kaupungin ja kunnan omistama, sisältää Kymenlaakson sähköverkon ja osuuksia useista muista yhtiöistä, kuten Kymppivoima, Kaakon Alueverkko Oy ja Elvera Oy. Heidän tarjoamiinsa energiapalveluihin voi tutustua verkossa ympäri vuorokauden.

Kymenlaakson Sähkö Oy on merkittävä työnantaja ja toimialansa huippuosaajien työllistäjä jo vuodesta 1918. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista sähköalan yrityksistä, palvellen yli 150 000 asukkaan jakelualueella ja yli 100 000 asiakkaan sähkönmyyjänä.

Yhtiöllä on palvelupisteitä Elimäen lisäksi Kouvolassa ja Kotkassa. Kymenlaakson Sähkön toiminnassa korostuu ympäristöystävällisyys, ja he pyrkivät hillitsemään ilmastonmuutosta investoimalla uusiutuvaan energiaan ja hiilineutraaliin tuotantoon. Yhtiön sähköntuotannosta lähes 93 prosenttia on hiilivapaata ja uudet investoinnit kohdistuvat vähäpäästöiseen tuotantoon. Heidän hankkimansa sähkön uusiutuvan energian osuus on 40 prosenttia korkeampi kuin alalla keskimäärin, mikä asettaa heidät suomalaisen energiateollisuuden eturintamaan.