Nodesk

Nordic Green Energy| Sähköyhtiöiden vertailu

Osoite: Myllykatu 15, 65100 Vaasa
Puhelinnumero: (06) 357 7750
Kotisivut: https://www.nordicgreen.fi/
Perustamisvuosi: 1978

Esittelyssä Nordic Green Energy

Nordic Green Energy, norjalaisen Elmera Group -energiakonsernin osa, on toiminut Suomen sähkömarkkinoilla vuodesta 2008.

Yhtiö, jonka pääkonttori on Vaasassa, palvelee noin 75 000 kuluttaja-asiakasta ja 9 000 yritysasiakasta Suomessa. Elmera Group on listattu Oslon pörssissä. Yhtiö keskittyy puhtaaseen energiaan, tarjoten tuuli-, vesi- ja aurinkosähköä.

Asiakkaille on tarjolla monipuolinen valikoima sähkösopimuksia, joiden joukosta voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Sähkösopimukset

Nordic Green Energy tarjoaa valikoiman erilaisia sähkösopimuksia asiakkailleen, jotta he voivat valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Yritys korostaa erityisesti uusiutuvaa energiaa, joka on ympäristöystävällinen vaihtoehto ja auttaa vähentämään omaa hiilijalanjälkeä.

Nordic Green Energyn kautta voit valita myös opiskelijasähkön tai hyödyntää pörssisähköä. Lisäksi tarjolla on erilaisia maksullisia lisäpalveluita, jotka voivat täydentää sähkösopimusta.

Kokemuksia

Nordic Green Energy on vakiintunut kansainvälinen toimija, joka palvelee yli miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa.

Useimmat asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Nordic Green Energy -palveluihin ja ovat jakaneet positiivisia kokemuksiaan. Yritystä arvostetaan erityisesti sen sujuvasta palvelusta, olipa kyse palvelujen toimittamisesta, laskutuksesta tai asiakaspalvelusta.

Vaikka Nordic Green Energy ei ole suomalainen yritys, se on luotettava ja turvallinen vaihtoehto suomalaisille kuluttajille ja yrityksille.

Asiakkaiden pääasiallinen huomautus näyttää liittyvän myyntipalveluihin, mutta muilta osin yritystä kiitellään laadukkaasta palvelusta ja luotettavuudesta.

Aurinkoenergia

Nordic Green Energy on yritys, jonka keskeisenä tavoitteena on tuottaa ympäristöystävällistä ja päästötöntä energiaa.

Sen nimi jo viittaa siihen, että se painottaa uusiutuvaa energiaa. Yritys hyödyntää sähköntuotannossaan sekä tuuli- että vesivoimaa, ja se panostaa myös aurinkosähkön tuottamiseen ja hankkimiseen enemmän kuin monet muut suomalaiset sähköyhtiöt.

Aurinkopaneeli

Erityisen kiinnostavaa on, että Nordic Green Energy tarjoaa mahdollisuuden myydä ylimääräistä aurinkosähköä, jos asiakkaalla on aurinkopaneelit omassa käytössään.

Yhtiö maksaa aina kilpailukykyisen markkinahinnan tällaiselle aurinkosähkölle, mikä voi olla houkutteleva vaihtoehto aurinkoenergian tuottajille.

Asiakaspalvelu

Nordic Green Energyn asiakaspalvelu on saatavilla maanantaista perjantaihin kello 09:00-19:00 välisenä aikana. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse numerossa 06-357 7750 tai käyttää live chat -palvelua, jossa chat-bot vastaa yksinkertaisiin kysymyksiin.

Sivustolla on myös laaja UKK-osio, josta voit etsiä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Nordic Green Energyn mukaan yli 90 % asiakkaista on tyytyväisiä heidän asiakaspalveluunsa.