Nodesk

Raaseporin Energia Oy | Sähköyhtiöiden vertailu

Raaseporin Energia
Osoite: Pehr Sommarin katu 2, 10600 Tammisaari
Puhelinnumero: (019) 289 2400
Kotisivut: http://www.re.fi/
Perustamisvuosi: 1909

Esittelyssä Raaseporin Energia Oy

Raaseporin Energia


Raaseporin Energia Oy, perustettu vuonna 1909, on Raaseporin kaupungin kokonaan omistama paikallinen energia-alan yritys, joka tuottaa sähköä koko Suomeen. Yritys tarjoaa monipuolisia palveluita kaikilla energiateollisuuden aloilla.

Yhtiön tuottama energia on 100 % uusiutuvaa, ja he pyrkivät edistämään puhdasta ja elinvoimaista ympäristöä. Yksi heidän suosituimmista tuotteistaan on kotitalouksille tarjottu uusiutuvalla energialla tuotettu sähkö.

Raaseporin Energia keskittyy tarjoamaan palveluita vastuullisesti, tavoitteenaan ylläpitää elinvoimaista ja viihtyisää Raaseporia. Yhtiö vastaa paikallisen kaukolämmön tuotannosta sekä sähköverkon ylläpidosta ja tarjoaa apua aurinkoenergiaan, sähköautoiluun ja LED-valaistukseen liittyvissä asioissa kilpailukykyisin hinnoin.

Heidän palveluvalikoimaansa kuuluvat perussähkön lisäksi esimerkiksi tuulivoimalla tuotettu sähkö ja EKO-sertifioitu energia. Sopimukset voidaan tehdä yö- tai vuosisähkönä. Lisäksi Raaseporin Energia tarjoaa sähköautojen latausasemien ja aurinkopaneelijärjestelmien asennuspalveluita avaimet käteen -periaatteella.