Nodesk

Aalto Energia: Tyyni

Aalto Energia

Tyyni on joustava ja helppo sähkösopimusvaihtoehto, joka sopii kaikkiin koteihin ja eri tyyppisiin sähkönkäyttötarpeisiin.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Tämä tarkoittaa, että voit aina tarkasti tietää sähkölaskusi suuruuden.

Mutta koska kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, voi hinta muuttua.

Saat sähkön hinnan muutoksesta ilmoituksen 30 päivää ennen muutosta. Näin ollen sinulla on hyvin aikaa irtisanoa sopimus jos katsoisit, että tarve niin vaatii.

Aallon Tyyni -sopparissa sähkön hinta on sama vuorokaudenajasta riippumatta, joten sinun ei tarvitse huolehtia sähkön käytön ajoittamisesta kustannustehokkaasti.

Jos olet epävarma siitä, minkälaisen sähkösopimuksen valitsisit, Tyyni on hyvä ja turvallinen valinta.

Sen avulla tiedät aina, mitä maksat, eikä sinun tarvitse sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen. Jos haluat vaihtaa toiseen sopimukseen, voit tehdä sen helposti 14 päivän irtisanomisajalla.

Miksi valita Aalto Energia?

Aalto Energia on ympäristöystävällinen sähkövalinta.

Tässä muutamia hyviä syitä valita Aalto Energia:

Edelläkävijä vihreässä siirtymässä: Aalto Energia mahdollistaa asiakkailleen ympäristöystävällisemmän sähkön valinnan. Voit valita joko fossiilittomasti tuotetun sähkön tai Suomen luonnonsuojeluliiton suositteleman EKOenergian, joka tukee uusiutuvaa energiaa.

Innovatiivinen toimija sähköalalla: Eroamme perinteisistä sähköyhtiöistä tuoreella otteellamme. Emme ole julkisomisteisia, joten meitä eivät rasita vanhakantaiset rakenteet, monimutkaiset johtoporrasjärjestelyt tai hidas päätöksenteko. Olemme täällä tuomassa uutta energiaa alalle.

Selkeät ja ymmärrettävät sopimukset: Tiedämme, että sähkösopimusten valtava valikoima voi olla hämmentävä. Tarjoamme siksi helposti ymmärrettävät ja selkeät sopimusehdot. Jos sinulla on kysymyksiä, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan.

Huoletonta ja luotettavaa palvelua: Ymmärrämme, että sähköyhtiön valitseminen ei ehkä ole mieluisin tehtäväsi. Aalto Energia tarjoaa helpon ja vaivattoman vaihtoehdon sähkösopimuksen tekoon. Voit tehdä sopimuksen kätevästi netissä, ja tarvittaessa asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan.

Aalto Energia – Sähköyhtiö, joka haastaa alan perinteet: Me emme ainoastaan tarjoa ympäristöystävällistä sähköä, vaan myös selkeän sopimuksen ja ymmärrettävän hinnoittelun. Tutustu Aalto Energiaan ja koe erilainen sähköyhtiökokemus.

Miten toistaiseksi voimassa oleva sopimus toimii?

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustava vaihtoehto.

Sähkön hinta on vakio, joten sähkönkäyttöä ei tarvitse rajoittaa vuorokauden ajasta riippuen.

Toisin sanoen, sinun ei tarvitse seurata tämänlaisia pörssisähkösovelluksia toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa.

Toki sähkön vakiohinta tarkoittaa myös sitä, että sähkönhintaoptimointia ei voi tehdä, toisin kuin pörssisähkössä.

Toistaiseksi voimassa olevan sähkön huono puoli on ajoittainen hintojenmuutos. Tässä kuva joka havainnollistaa tilanteen:

Itselläni toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hinnanmuutokset ovat aina menneet ohi, vaikka niistä kyllä viestitetään hyvissä ajoin.

Kannattaa muuten lukaista kattava postaukseni miten sähkösopimukset oikeasti toimii. Tästä voi olla hyötyä varsinkin jos sähkösopimukset eivät ole tuttu juttu.

Lue myös

Millainen sähkö kannattaa juuri nyt

Yleissähkösopimukset

Näin teet sähkösopimuksen