Nodesk

Herfors Oy Ab | Sähköyhtiöiden vertailu

Herfoss Oy
Osoite: Kauppiaankatu 10, 68600 Pietarsaari
Puhelinnumero: (06) 781 5300
Kotisivut: https://www.herrfors.fi/fi/
Perustamisvuosi: 1937

Esittelyssä Herfors Oy Ab

Herrfors, joka kuuluu Katternö-konserniin, on energiayhtiö, joka myy sähköä koko Suomeen, ei vain Pietarsaaren alueelle. Yhtiö on saavuttanut mainetta erityisesti edullisen marginaalinsa ansiosta pörssisähkön osalta, mutta tarjoaa myös perinteisiä kiinteähintaisia määräaikaissopimuksia.

Energiakriisin aikana Herrfors supisti tarjontaansa ja keskittyi myymään omaa paikallissähköään vain Herrfors Nät -sähköverkon alueella asuville. Yhtiön toiminta jatkuu edelleen, ja sen päämääränä on tarjota paikallista energiaa ja lämpöä vakain ja rehellisin periaattein, keskittyen erityisesti paikallisiin hankkeisiin.

Herrforsin sähkösopimusvalikoima vastaa erilaisiin asiakastarpeisiin. Asiakkaat voivat valita kiinteähintaisen yleissähkösopimuksen tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen eri kokoluokissa. Pörssisähkösopimukset perustuvat Nord Poolin spot-hintaan, jolloin sähkön hinta vaihtelee.

Yhtiön valikoimaan kuuluu myös yö- ja kausisähköä, joka ei ole enää kaikkien sähköyhtiöiden aktiivisessa markkinoinnissa. Herrfors tarjoaa kuluttajilleen myös mobiilisovelluksen, jonka kautta asiakkaat voivat seurata energiankulutustaan ja -kustannuksiaan sekä pysyä ajan tasalla sähkökatkoksista ja häiriöistä sähköverkossa.