Nodesk

Oomi Energia Oy | Sähköyhtiöiden vertailu

Oomi
Osoite: Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Puhelinnumero: (09) 2522 1122
Kotisivut: https://oomi.fi/
Perustamisvuosi: 2020

Esittelyssä Oomi Energia Oy

Oomi on suomalainen sähköyhtiö, joka perustettiin vuonna 2020, kun useat sähköyhtiöt eri puolilta Suomea päättivät yhdistää voimansa.

Sen perustajia ovat Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy, ja osakkaiksi liittyivät Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

Oomin verkkosivujen perusteella yhtiö on ottanut käyttöönsä kevyen ja positiivisen brändi-imagon. Yhtiö painottaa ympäristöystävällistä sähköntuotantoa ja tarjoaa asiakkailleen valinnanvaraa tuuli-, vesi- ja aurinkosähkön välillä. Vuonna 2022 Oomi oli kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sähköyhtiöistä, jolla on noin 400 000 asiakasta.

Oomin perustamisen myötä yksittäiset sähköntoimittajat muodostivat yhdessä merkittävän toimijan Suomen energiamarkkinoilla, tarjoten asiakkailleen monipuolisia ja ympäristötietoisia sähköratkaisuja.

Kokemuksia

Oomi on suomalainen sähköyhtiö, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja asiakaslähtöisestä palvelustaan. Yhtiö mahdollistaa asiakkailleen sähkösopimuksen räätälöinnin henkilökohtaisiin tarpeisiin sopivaksi.

Oomin verkkosivuilla on kätevä askel-askeleelta -lomake, jonka avulla asiakkaat voivat helposti löytää itselleen sopivan sähkösopimuksen.

Oomi sähkösopimuksen laatiminen

Oomin asiakaspalvelu on kerännyt yleisesti positiivista palautetta asiakkailta.

Vaikka muutamia valituksia on tullut yrityksen myyntitiimin toiminnasta ja odottamattoman suurista laskuista, joissa on ollut lisättyjä tilaamattomia palveluita, asiakkaat ovat yleensä olleet tyytyväisiä. Erityisesti yhtiön kiireetön ja huomaavainen asiakaspalvelu on saanut kiitosta.

Kokonaisuudessaan Oomi on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen suurimmista ja tunnetuimmista sähköyhtiöistä, tarjoten monipuolisia palveluita ja luotettavaa asiakaspalvelua.

Sähkön hinta

Oomi tarjoaa ajankohtaiset tiedot sähkösopimustensa hinnoista verkkosivuillaan.

Oomi sähkön hinta

Sähkösopimusta tehdessä on tärkeää muistaa, että laskun loppusumma muodostuu useista eri osista: itse sähkön hinnasta, perusmaksusta ja mahdollisista lisäpalveluista.

Oomin sähkön hintataso on ollut suurin piirtein samaa luokkaa kuin muilla kotimaisilla sähköyhtiöillä, mutta silti on suositeltavaa vertailla hintoja ajantasaisesti, jotta löytää itselleen parhaiten sopivan tarjouksen.

Oomin tarjoamiin sähkösopimustyyppeihin kuuluvat esimerkiksi pörssisähkö ja määräaikaiset sähkösopimukset.

Tämä mahdollistaa asiakkaille valinnanvaraa erilaisten sopimusten välillä riippuen heidän yksilöllisistä tarpeistaan ja sähkönkäyttötottumuksistaan.

Asiakaspalvelu

Oomin kanssa asiointi on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja monipuoliseksi. Yhteyttä voi ottaa live chatin kautta, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Live chat sijaitsee verkkosivuston oikeassa alakulmassa, ja sen avulla voi saada nopeasti yhteyden asiakaspalvelijaan.

Puhelimitse Oomiin voi ottaa yhteyttä numerossa 09 2522 1122, ja asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 08:00-18:00.

Yhteydenottolomakkeen löytää Oomin etusivun alaosasta, josta “Lähetä meille viesti” -painikkeen kautta voi lähettää viestejä.

Oomin asiakaspalvelu on saanut kiitosta erityisesti ystävällisyydestään ja kiireettömästä palvelusta. Heidän verkkosivuillaan on myös UKK-osio, josta voi löytää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, mikä tekee asiointiprosessista entistä sujuvamman.

Aurinkoenergia

Oomi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hankkia aurinkopaneeleita, joiden avulla voi tuottaa omaa aurinkosähköä niin mökillä kuin vakituisessa asunnossa. Aurinkopaneelien avulla asiakkaat voivat itse tuottaa uusiutuvaa energiaa ja vähentää sähkönkulutuksen ympäristövaikutuksia.

Mielenkiintoisena lisäpalveluna Oomi mahdollistaa aurinkopaneelien hankinnan osamaksulla, mikä tekee investoinnista helpommin saavutettavan.

Aurinkopaneelit

Lisäksi Oomi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden myydä ylijäämäsähköä takaisin yhtiölle. Tämä tarkoittaa, että jos asiakas tuottaa enemmän sähköä kuin tarvitsee, Oomi ostaa ylijäämän, mikä voi tuoda taloudellista hyötyä aurinkosähköjärjestelmän omistajalle.

Oomilla on lisäksi muita lisäpalveluita, kuten työsuhdepyörä. Tämä palvelu on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen kestävän ja terveellisen työmatkavaihtoehdon. Työsuhdepyörän avulla yritykset voivat edistää ekologista liikkumista ja työntekijöiden hyvinvointia.