Nodesk

Supla+ Kokemuksia ja Tietoa

Supla+ on suosittu podcastien kuuntelupalvelu, joka tarjoaa laadukkaan kuuntelukokemuksen. Palvelu keskittyy erityisesti podcasteihin, tarjoten yksinoikeudella vain Suplassa saatavilla olevia sisältöjä. Supla+ on tarkoitettu niille, jotka haluavat nauttia podcasteista ilman mainoksia ja rajoituksia.

Huom! Äänikirjasisältö siirtyi vuonna 2023 Suplasta BookBeatiin.

Palvelun Ominaisuudet

 • Rajaton Kuuntelu: Supla+ mahdollistaa rajattoman pääsyn kaikkiin Suplan podcast-sisältöihin.
 • Mainokseton Kokemus: Palvelun avulla voit kuunnella kaikkia Suplan podcasteja ilman mainoskatkoja.
 • Offline-Kuuntelu: Lataa podcast-jaksoja ja kuuntele niitä myöhemmin ilman nettiyhteyttä.
 • Ei Sitovuutta: Supla+ tilauksen voi lopettaa milloin tahansa ilman sitovaa määräaikaa.
 • Radio: Suplassa voit kuunnella radiota kätevästi internetin välityksellä.
 • Käyttö: Suplaa voit käyttää joko selaimella, tai sitten mobiiliapplikaatiolla.

Kuunteluvalikoima ja Hinnoittelu

Suplaa voi käyttää ilmaiseksi, mutta tällöin sinulle toistetaan myös mainoksia, ja kaikkia ominaisuuksia ei ole saatavilla.

Maksullinen tilaus

 • Kokeilujakso: Ensimmäinen viikko on maksuton.
 • Jatkohinta: 4,99 €/kk. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.

Maksulliseen tilaukseen kuuluu siis:

 • Rajaton Supla+ -sisällön kuuntelu ilman mainoksia
 • Sisällön offline -tilaan lataaminen ja kuuntelu ilman nettiyhteyttä

Kuunteluvalikoima

Supla+ tarjoaa laajan valikoiman podcasteja eri aihealueilta. Vaikka äänikirjat ovat siirtyneet BookBeatiin, Suplan podcast- ja radiosisältö pysyy ennallaan ja kehittyy edelleen. Maksuttoman Suplan käyttäjille ei tapahdu muutoksia palvelussa.

Supla+ mahdollistaa myös radion kuuntelun:

Äänikirjojen Siirtyminen BookBeatiin

28.3.2023 lähtien, Suplan äänikirjapalvelu yhdistyi BookBeatiin. Tämä muutos tarkoittaa, että Suplan äänikirjatilaukset ja niihin liittyvät tiedot siirtyvät automaattisesti BookBeatiin. Suplan tilaajille tarjotaan BookBeat Premium -paketti erikoishintaan 14,99 €/kk. Tämä paketti sisältää 100 tuntia luku- ja kuunteluaikaa kuukaudessa.

Tilaaja-Asiakkaille

 • Tilaustiedot ja asiakastiedot siirtyvät automaattisesti BookBeatiin.
 • Premium-paketti sisältää laajan valikoiman e- ja äänikirjoja.
 • Asiakkaan on ladattava BookBeatin applikaatio ja kirjauduttava sisään siellä.

Suplan Podcastit Jatkossa

Äänikirjojen siirtyminen BookBeatiin ei vaikuta Suplan podcastien saatavuuteen. Podcastit säilyvät Suplassa ja ovat kuunneltavissa niin maksuttoman kuin maksullisen Supla+ palvelun kautta.

Sisällönsuosittelu Suplassa

Supla käyttää käyttäjien kuunteluhistoriaa personoidakseen sisältösuosituksia. Tämä tarkoittaa, että palvelu suosittelee sisältöä, joka vastaa käyttäjän aikaisempia kuuntelutottumuksia. Käytetty koneoppimismalli kehittyy ajan mittaan, jotta suositukset olisivat mahdollisimman tarkkoja ja käyttäjälle merkityksellisiä.

Kuunneltavan Etsiminen Suplassa

Voit etsiä kuunneltavaa Suplassa selaimen tai applikaation kautta. Käytä ylävalikon hakutoimintoa kirjoittamalla podcastin nimi tai tekijä hakukenttään. Saat tuloksena listan hakuehtoihin sopivista podcasteista ja jaksoista, joista voit valita kuunneltavasi.

Käyttäjien Kokemuksia Suplasta

Kokoan tähän loppuun vielä käyttäjien kokemuksia Suplasta.

Positiivisia Yllätyksiä

Supla on tarjonnut käyttäjilleen positiivisia yllätyksiä, erityisesti podcastien laajan valikoiman osalta. Podcastit ovat olleet monille käyttäjille uusi ja innostava löytö, joka on laajentanut heidän kuuntelukokemustaan.

Hakutoiminto ja Kategoriat

Suplan hakuominaisuus ja sisällön kategorisointi ovat herättäneet sekä kiitosta että kritiikkiä. Käyttäjät ovat huomanneet, että palvelun monipuolisuus – yhdistämällä podcastit ja radio – voi olla sekä vahvuus että heikkous. Erityisesti käyttäjät ovat kokeneet vaikeaksi erottaa eri sisältötyypit toisistaan, mikä voi tehdä tietynlaisen sisällön etsimisen hankalaksi.

Käytettävyys ja Etusivun Suunnittelu

Suplan etusivu on saanut kiitosta sen kyvystä esitellä erilaisia suosituksia, kuten juontajien kirjasuosituksia. Kuitenkin, joitakin käyttäjiä on häirinnyt se, ettei esittelytekstejä voi avata kokonaan, mikä jättää osan tiedosta epäselväksi. Lisäksi, mahdollisuus antaa palautetta kuunnelluista teoksista on ollut rajoitettua.

Käyttäjäkokemukset ja Ominaisuudet

Käyttäjien kokemukset ovat vaihdelleet. Joillekin ensikokemus palvelusta on ollut pettymys. Myös kelaus- ja uniajastintoiminnot ovat aiheuttaneet pettymyksiä, kun ne eivät vastanneet käyttäjien odotuksia tai aikaisempia kokemuksia muista palveluista.