Nodesk

Nordic Green Energy kokemuksia: kannattaako se?

Nordic Green Energy on ympäristöarvoja noudattava norjalaislähtöinen sähköyhtiö, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2008 asti.

Mutta onko sen hinnoittelu reilua? Tai onko sopimukset luotettavia?

Tässä lyhyesti niin positiivisia kuin negatiivisia kokemuksia Nordic Green Energy:stä.

Mikä Nordic Green Energy?

Nordic Green Energy

Nordic Green Energy on norjalaislähtöinen sähköyhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2008.

Yritys toimii laajasti Pohjoismaissa, ja sen pääkonttori sijaitsee Vaasassa, Suomessa.

Se kuuluu Elmera Group -energiakonserniin ja on listattu Oslon pörssissä.

Nordic Green Energy on kasvattanut merkittävästi asiakaskuntaansa Suomessa, palvellen tällä hetkellä noin 75 000 kuluttaja-asiakasta ja 9 000 yritysasiakasta.

Yhtiö keskittyy puhtaan energian tuotantoon, tarjoten asiakkailleen vaihtoehtoja kuten tuuli-, vesi– ja aurinkosähköä.

Aurinkosähkö

Nordic Green Energy tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia sähkösopimuksia, jotka mahdollistavat asiakkaille sopivimman vaihtoehdon valinnan heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaan.

Sähköyhtiöiden yhteinen ongelma

Monesti netistä lukee vain negatiivisia kokemuksia oli kyseessä mikä tahansa sähköyhtiö.

Monet asiakkaat jättävät positiiviset arviot kirjoittamatta, sillä tyytyväisyys katsotaan itsestäänselvyydeksi, eikä se houkuttele aktiivisesti jakamaan kokemuksia.

Kannattaa käyttää automaattista vertailusovellusta jotta löydät parhaan sähkösopimuksen.

Puhelinmyyjien tekemät tarjoukset voivat olla harhaanjohtavia ja eivät välttämättä vastaa asiakkaan todellisia tarpeita.

Sähkösopimustyyppien ja sopimuskausien ymmärtäminen on avainasemassa sopivimman sopimuksen valinnassa, jolloin asiakas voi välttyä yllätyksiltä ja pettymyksiltä.

Jos haluat vertailla sähköjä, kannattaa tehdä se tästä ilmaiseksi.

Jos et tiedä paljoa sähkösopimuksista, kannattaa käyttää 10 minuuttia tämän ilmaisen oppaan lukemiseen.

Nordic Green Energy kokemuksia

Nordic Green Energy:n saamat palautteet Suomi 24 keskustelupalstalla ovat vaihtelevia. On positiivista ja negatiivista kokemusta—kuten kaikilla muillakin sähköfirmoilla.

Asiakkaat ovat ilmaisseet tyytyväisyyttä yhtiön edullisiin 1 vuoden sopimuksiin ja huomioineet, että yritys on norjalaistaustainen.

Kuitenkin jotkut ovat kokeneet yrityksen puhelinmyynnin aggressiiviseksi, ja epäselvyyksiä on ilmennyt laskutuksen suhteen.

Asiakkaat ovat myös raportoineet kokemuksista, joissa laskutus on tapahtunut jälkikäteen todellisen kulutuksen mukaan.

Joillakin asiakkailla on ollut ongelmia laskujen käsittelyssä, ja he ovat kokeneet laskutuksen olevan epäselvää tai perusteetonta. On myös mainittu, että e-laskutuksesta peritään lisämaksuja.

Kritiikkiä on kohdistunut myös yrityksen asiakaspalveluun ja sopimusten irtisanomiseen. Eräät asiakkaat ovat kokeneet, että yhtiö ei ole vastannut heidän tarpeisiinsa tai huolenaiheisiinsa asianmukaisesti.

Valitettavasti kaikki tämä kuulostaa varsin tutulta, ja pätee oikeastaan kaikkiin sähköfirmoihin.

Kannattaa käyttää seuraavaksi esittelemääni vertailupalvelua parhaan sähkön löytämiseksi.

Vertaile sähköt vain sekunneissa

Sähköjen vertailu eli kilpailutus tapahtuu nykytekniikalla sekunneissa. Sinun ei tarvitse kuin listata paikkakuntasi, sekä parit perustiedot kulutuksestasi, ja homma on valmis.

Tästä linkistä pääset vertailemaan sähköjä.

Sähkön hintavertailutyökalu

Näin vältyt ikäviltä yllätyksilta

Edellä mainitut kommentit ja keskustelut heijastavat yleisesti sähkömarkkinoiden dynaamista luonnetta sekä kuluttajien erilaisia kokemuksia ja odotuksia liittyen sähkösopimuksiin.

Sähkömarkkinoilla hintavaihtelut ovat tavallisia, ja ne johtuvat useista tekijöistä, kuten sääolosuhteiden vaihteluista, poliittisista päätöksistä sekä markkinoiden kysynnän ja tarjonnan vaihteluista.

Sähkön hinta vaihtelee tunneittain. Ja esimerkiksi kiinteässä sopimuksessa “epäreilu hinta nyt” voi tuntua “naurettavan halvalta” kahden tunnin kuluttua.

Sähkön hinnan aktiivinen seuranta on siis tärkeää tunneittain.

Sähkön hinnan vaihtelua

Ymmärtämällä ja hyödyntämällä sähkön hintavaihteluita voidaan välttää negatiiviset kokemukset ja optimoida sähkönkäyttöä.

On tärkeää ymmärtää oma sähkösopimus, seurata aktiivisesti sähkömarkkinoiden hintoja ja trendejä, käyttää sähköä halvimpina tunteina ja hyödyntää nykyaikaisia älykodin ratkaisuja laitteiden käytön automatisoinnissa.

Kulutustietoisuus ja sähkösopimusten vertailu auttavat valitsemaan sopivan sopimuksen omaan tarpeeseen.

Toki sopimukset tulee lukea huolella ja ymmärtää tasan mistä maksat ja miksi. Puhelinmyyjiltä ei kannata ostaa sähköä väärinymmärrysten välttämiseksi.

Lue myös

Kaikki Suomen sähköyhtiöt

Sähkön hinta nyt